טורפים עם מטרפה את הסוכר וסוכר וניל עם החלבונים, ואז מוסיפים את החלמונים ואת השוקולית עם השמן ומערבבים היטב.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים היטב, התערובת תהיה סמיכה מאוד ויהיה קשה לערבב וזה בסדר. לאחר מכן מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד לאיחוד.
במידה ורוצים לאפות בתנור, שופכים את הבלילה לתבניצ עגולה או תבניות אינגליש קייק משומנות, ואופים על 175 מעלות למשך 25 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.
אם רוצים לאפות במיקרו מכניסים לתבנית סיליקון, ומכניסים לאפייה במיקרו למשך 6 דקות על חום גבוה.
מכינים את הגנאש על ידי הרתחת השמנת במיקרו, ואז מוציאים ושוברים לתוכו את השוקולד המריר, ממתינים 2 דקות ואז מערבבים עד לאיחוד.
עושים חורים בעוגה בעזרת קש, ושופכים מעל העוגה החמה את הגנאש.
מומלץ לאכול מיד לאחר אפייה!