בקערה שמים את הקמח עם האבקת אפייה, פרג, שמן, ביצה אחת, וחלמונים, ומערבבים עם מיקסר ידני.
בקערה נקייה נפרדת, מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב. מוסיפים את הקצף לקערה הראשונה עם מרית או כך בתנועות קיפול עד לאיחוד. לא עם מיקסר!
משמנים את התבנית שלנו גם בדפנות, או מניחים דף אפייה בתחתית התבנית ומשמנים את הדפנות.
מכניסים לאפייה רגילה (קו מעלה קו מטה) בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, למשך 15-20 דקות בערך.
לאחר אפייה מוציאים את העוגה מהתנור ונותנים לה להתקרר. לאחר מכן חוצים את העוגה לשתיים וממלאים במלית שהקצפנו יחד לקרם יציב. מורחים על חלק אחד ומשאירים קרם לציפוי העוגה מלמעלה.
מרכיבים את החצי השני של העוגה, מצפים בקרם הפודינג, ומפזרים שקדים מולבנים. מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות.