מוסיפים את החלב מרוכז, שוקולד לבן שהמסנו במיקרו, ואינסטנט פודינג וניל.
להכנת קרם נוטלה:
מקציפים את השמנת מתוקה לקצף יציב.
מוסיפים 3 כפות גדושות של נוטלה, עם החלב המרוכז, ואינסטנט פודינג וניל.
להרכבת הקסטה:
שמים את הרינג (או את התבנית שבוחרים) עם נייר אפייה על משטח ישר.
נגזור בעזרת מספריים את החוצץ (מכסה האלומיניום) ברוחב הרצוי. ואז נגזור אותו שוב לפי מספר החוצצים הרצוי (העיקר שיהיה קצת יותר גבוה מהקצפת). אפשר לבקש מאדם אחר עזרה (לא חייב, אבל זה ממש עוזר).
נטבול את הביסקוויטים בחלב, נסדר אותם בתחתית, ונעמיד את החוצצים במקומות הרצויים.
נמלא בקצפת בין החוצצים. אפשר למלא בעזרת שקיות זילוף אבל לא חייב.
לאחר שמילאנו את הקצפת, נרים את החוצצים כלפיי מעלה בתנועה אחת (כמה שאפשר).
נחליק את הקצפת עם לקקן, נטבול את הביסקוויטים בחלב ונמלא את התבנית כמו קודם.
נכניס למקפיא לכמה שעות טובות עד שזה קופא לחלוטין. כשזה קפוא, נחלץ מהתבנית בעדינות.
הערות וטיפים
לחיתוך: טובלים סכין בכוס מים רותחים, ונתחיל לחתוך, מומלץ לנקות כל הזמן את הסכין ולטבול לפני כל חיתוך במים רותחים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.