Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
מאפינס שוקולד ללא סוכר
עם מרקם עסיסי ומפוצץ בשוקולד
ציון
4.30
על ידי
17
דירוגים
באדיבות:
Best המרכז לאורח חיים בריא
ציוד
תבנית שקעים (8 מאפינס או 16 מיני מאפינס)
המצרכים
▢
2
ביצים
▢
¾
כוס טחינה משומשום מלא
▢
½
כוס חמאת שקדים
▢
½
כוס סילאן
▢
3
כפות אבקת קקאו איכותי
▢
1
כף אבקת אפייה
אופן ההכנה
נחמם תנור מראש ל-180 מעלות.
נטרוף את הביצים במטרפה, נוסיף את הטחינה ונערבב היטב עד שנוצרת עיסה בצקית.
נוסיף את חמאת השקדים, הסילאן, הקקאו ואבקת האפייה ונערבב היטב.
נשמן תבנית שקעים (8 מאפינס או 16 מיני מאפינס), ונשפוך את הבלילה
נכניס לאפייה רגילה על 180 מעלות למשך 15 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.