Go Back
עוגת ביסקוויטים קלה

עוגת ביסקוויטים קלה ב-5 דקות

חווית טעמים עשירה בהכנה קלה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים

המצרכים

  • 1 שרוול פתי-בר וניל
  • 1 שרוול פתי-בר שוקולד
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כוסות חלב

אופן ההכנה

  • במיקסר נכין את הקצפת - נקציף יחדיו את השמנת מתוקה, פודינג וניל, וכוס חלב, עד לקבלת קצף חזק ויציב.
  • את כוס החלב השנייה נשפוך לקערה.
  • נטבול כל פתי-בר בקערת החלב, ונניח בתחתית התבנית, נמשיך כך ליצירת 2 שכבות פתי-בר האחת וניל והשנייה שוקולד.
  • נמשיך בשכבת הקצפת - מעל לשכבת הפתי בר נשטח חצי מכמות קצפת הוניל שהכנו.
  • עכשיו נטבול את הפתי בר בקערת החלב וניצור 2 שכבות נוספות של שוקולד ווניל.
  • נשטח את הקצפת שנותרה על גבי שכבת הפתי בר.
  • ניתן להרטיב כמה ביסקוויטים בחלב ולפורר מעל לשכבת הקצפת.
  • נכניס את העוגה למקפיא למשך לילה שלם ונוציא כחצי שעה לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.