Go Back
בורקס טורקי

בורקס טורקי ב-5 דקות

עם מלית גבינה עשירה ותרד קצוץ
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: מירב בן שטרית

ציוד

תבנית חד פעמית רגילה (בינונית)
Advertisements

המצרכים

  • 1 חבילה דפי פילו
  • 3 ביצים
  • ½ כוס שמן
  • 2 כוסות חלב
  • 1 גביע יוגורט
  • 2 שקיות תרד קצוץ (חי)
  • 2 גבינה בולגרית
  • פתיתי גבינה צהובה
Advertisements

אופן ההכנה

  • מכינים משרה בקערה מ-3 ביצים, חצי כוס שמן, 2 כוסות חלב, וגביע יוגורט.
  • שמים בתחתית של תבנית 2 דפי פילו יבשים. לאחר מכן טובלים במשרה עלי פילו ושמים כמה שנכנס כדי לכסות את התחתית. העלים נקרעים ומתקמטים בנוזל וזה בסדר. מעל מפזרים תרד קצוץ, וגבינה בולגרית.
  • שוב שמים עלה אחד יבש, ומעליו שמים מעל דפים טבולים במשרה, ואז שוב מהמלית תרד וגבינה. חוזרים על אותה פעולה כמה פעמים עד לגובה התבנית.
  • שמים מעל הכל 2 דפית יבשים, ומורחים עליהם את המשרה. מפזרים מעט פתיתי גבינה צהובה.
  • מסמנים ריבועים, ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 160 מעלות למשך 50 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.