מכינים משרה בקערה מ-3 ביצים, חצי כוס שמן, 2 כוסות חלב, וגביע יוגורט.
שמים בתחתית של תבנית 2 דפי פילו יבשים. לאחר מכן טובלים במשרה עלי פילו ושמים כמה שנכנס כדי לכסות את התחתית. העלים נקרעים ומתקמטים בנוזל וזה בסדר. מעל מפזרים תרד קצוץ, וגבינה בולגרית.
שוב שמים עלה אחד יבש, ומעליו שמים מעל דפים טבולים במשרה, ואז שוב מהמלית תרד וגבינה. חוזרים על אותה פעולה כמה פעמים עד לגובה התבנית.
שמים מעל הכל 2 דפית יבשים, ומורחים עליהם את המשרה. מפזרים מעט פתיתי גבינה צהובה.
מסמנים ריבועים, ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 160 מעלות למשך 50 דקות.