Go Back
טפאדה מאפה טורקי

טפאדה מאפה גבינה טורקי

טעם נהדר במראה מהמם
ציון 4 על ידי 2 דירוגים

המצרכים

לבצק:

  • 1 "כוס תה" מים - כוס קטנה
  • 1 כוס שמן פחות 2 כפות
  • 2 כפות חמאה
  • 1 כפית מלח
  • 4 כוסות קמח

למילוי:

  • 2 תפו"א מבושלים
  • 1 קוביה גדולה גבינה בולגרית

<div class="OUTBRAIN" data-src="DROP_PERMALINK_HERE" data-widget-id="AR_3"></div>

    אופן ההכנה

    • להכנת הבצק - נשים בסיר את המים השמן החמאה והמלח, נביא לרתיחה ומיד נכבה את האש.
    • נמזוג את התערובת הרותחת אל הקמח ונעבד לבצק לא דביק בכלל
    • נחלק ל-2, נעטוף כל חלק בניילון נצמד ונותנים מנוחה כ-10 דקות
    • להכנת המלית - נמעך הכל ביחד, לא נתבל במלח כי הגבינה מספיק מלוחה.
    • להרכבת המאפה - נרדד את החלק הראשון של הבצק ליריעה, נניח בתבנית משומנת
    • נפזר את המילוי שווה בשווה על גבי הבצק, נרדד את החלק השני של הבצק ומניחים על גבי המילוי ונהדק היטב בשוליים, נחתוך יתרות בצק מהשוליים.
    • נבריש בביצה, נפזר שומשום, ונחתוך למרובעים
    • נאפה בחום בינוני גבוה למשך 55 דקות.
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.