להכנת הבצק - נשים בסיר את המים השמן החמאה והמלח, נביא לרתיחה ומיד נכבה את האש.
נמזוג את התערובת הרותחת אל הקמח ונעבד לבצק לא דביק בכלל
נחלק ל-2, נעטוף כל חלק בניילון נצמד ונותנים מנוחה כ-10 דקות
להכנת המלית - נמעך הכל ביחד, לא נתבל במלח כי הגבינה מספיק מלוחה.
להרכבת המאפה - נרדד את החלק הראשון של הבצק ליריעה, נניח בתבנית משומנת
נפזר את המילוי שווה בשווה על גבי הבצק, נרדד את החלק השני של הבצק ומניחים על גבי המילוי ונהדק היטב בשוליים, נחתוך יתרות בצק מהשוליים.
נבריש בביצה, נפזר שומשום, ונחתוך למרובעים
נאפה בחום בינוני גבוה למשך 55 דקות.