מערבבים את כל המרכיבים יחד לקבלת בצק, מרדדים לעלה דק וקורצים עיגולים קטנים בקוטר של 4 ס"מ.
בכל שקע, מרפדים 4 עיגולים קטנים (כמו בתמונה), לקבלת מעין קערה (כל אחד מהעיגולים כמו עלה של פרח שנפגש בגביע במרכז ושם צריך להדק קצת כדי שיחזיק)
בתחתית ממלאים בחצי כפית קונפיטורת אוכמניות, ואז כך גדושה מבלילת הגבינה (שערבבנו הכל יחד חוץ מהאוכמניות).
לוקחים עיגול בצק קטן, ובעזרת קורצן חמניה, מקשטים לצורת פרח, ושמים מעל למלית.
מורחים בביצה טרופה, ומכניסים לאפייה רגילה בחום של 180 מעלות למשך 35-40 דקות.
איך שיוצא מורחים סירופ סוכר.