מרכזים את כל החומרים חוץ מהמים.
מוסיפים את המים בעדינות, אם יבש מד יש להוסיף בהדרגה עוד מים פושרים עד שמקבלים בצק נעים לא יבש ולא דביק.
שמים להתפחה עד שהבצק מכפיל את הנפח שלו.
לאחר התפחה, משטחים כל חתיכה עם מערוך, ומכניסים מילוי.
סוגרים, ועם חצי מהצורה של כוס גדולה יוצרים צורת חצי ירח.
מתפיחים תפיחה שניה אחרי המילוי של הגבינות ונותנים לו עוד קצת נפח.
מורחים ביצה מעל, מפזרים שומשום.
מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם ל-200 מעלות עד השחמה