במיקסר ללוש למשך עשר דקות את הקמח, מלח, ומים.
לאחר לישה יוצרים 5-6 כדורים שווים וחלקים. נטבול אותם בקערית עם שמן, ונניח על מגש. נכסה בניילון נצמד למשך חצי שעה של מנוחה.
נרדד כל כדור לפיצה ונשמן אותה משני הצדדים. נכסה וניתן עוס מנוחה של חצי שעה.
לאחר מכן, נשטח משטח עבודה, ונפתח כל פיתה כמו מופלטה לעלה דק, בעזרת ידיים משומנות.
שמים מילוי בקצה, ונגלגל לרולדה (את הקצוות המיותרות אפשר לחתוך)
נקפל את שני הקצוות לחצי של הרולדה, ואז לעוד חצי (לקבלת הצורה כמו בתמונה)
נרסס מעט שמן ונפזר שומשום רגיל או שחור.
נכניס לאפייה בתנור שחומם מראש על 250 מעלות טורבו למשך 10 דקות בערך, או עד השחמה.