בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים יחדיו, למשך מספר דקות בודדות, בערך 5 דקות במהירות בינונית-גבוהה.
לאחר שנוצר לנו כדור גמיש חלק ויפה, נלוש מעט בידיים ונחלק אותו לשניים, את החלק השני נכסה במגבת ונתחיל לעבוד עם הבצק.
הבצק נורא גמיש ורך ולא דביק, אין צורך לקמחלשמן את שולחן העבודה, הבצק לא נדבק לכן אין צורך.
לאחר שהנחנו בצד את החלק השני של הבצק, נתחיל לחלק למספר חלקים ויוצרים מכל חלק כדור בגודל של פינג-פונג קטן.
מרדדים ופותחים לעלה. זה בסדר אם הוא דק.
מניחים מעט בקצה גבינה מגורדת, החלק שלפנינו נמתח אותו מעט ונכסה בשכבה את הגבינה ומתחילים לגלגל עד הסוף. בסוף מקבלים מלמטה פתח קטן, מרדדים מעט עם כף היד להידוק ומניחים בתבנית אפייה משומנת.
לאחר שיוצרים מכל הבצק אצבעות קטנות, מצמידים בנייר נצמד מעל התבנית ובמגבת. לאחר 20 דקות מורחים ביצה עם שתי כפיות מים לדילול הביצה, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 12 דקות.
לאחר שהוצאנו את הלחמניות, נמרח מעליהן ישר בסיום את ''הרוטב'' חמאה, לא לשכוח לכסות שלא יתייבש.