נאחד בין הביסקוויט הטחון לחמאה המומסת ונשטח בתבנית, נאפה כ-10 דקות על 180 מעלות ואז נוציא ונקרר.
נוריד את חום התנור ל-150 מעלות.
בקערה עם לקקן נטרוף את גבינת השמנת עד שנהיית רכה, ואז נוסיף סוכר ונטרוף עד למסה אחידה. ניתן גם בקערת מיקסר עם וו גיטרה אך חשוב לעצור את המיקסר ולגרד את הדפנות.
נוסיף את הביצים והחלמון ושוב נטרוף היטב, נוסיף את הוניל, שמנת מתוקה, ומלח ונערבב היטב.
לאחר שהתחתית התקררה, נמזוג את מלית הגבינה ונכניס לאפייה למשך 30-40 דקות. המרכז צריך להיות רוטט.
נצנן את העוגה לפחות 5 שעות במקרר, עדיף ללילה.
נחתוך לקוביות ונפזר סוכר מעט חום על כל קובייה, ונשרוף עם ברנר. מומלץ לשרוף ממש לפני שאוכלים