שמים את חומרי הבצק לבצק רך ולא דביק (את החלב הפושר נוסיף בהדרגה ואת גרידת הלימון והמלח לקראת הסוף).
לאחר התפחה של כשעה, נוריד את האוויר מהבצק שתפח, ללוש מעט ונתפיח שוב כחצי שעה במקרר.
נערבב את חומרי המלית לתערובת אחידה.
על משטח מעט מקומח נרדד את הבצק לעלה מרובע בעובי של חצי ס"מ.
בעזרת גלגלת פיצה ניישר את הקצוות ונחתוך 25 ריבועים.
נמלא כל ריבוע בצק בכפית גדושה מהמלית, ונסגור קצוות נגדיות למעין צורת מעטפה(אפשר להדק מעט כששתי אצבעות לוחצות מעל ומתחת).
נניח על התבנית במרווחים ונתפיח עוד כ-20-30 דקות.
נמרח בביצה טרופה ונעניס לאפייה בחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.