מערבבים בקערה או במיקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים, אפשר להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
בעזרת ידיים רטובות, לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, שמים באמצע מן המילוי, ומכסים בעוד בצק.
מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
להכנת המילוי - מטגנים קוביות מבצל 1, ומערבבים יחד עם הגבינה והזיתים ומתבלים במלח ופלפל.
ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אפשר גם בלי מילוי.