Go Back
פשטידת גבינות

פשטידת גבינות אישית

מבצק רך המועשר ביוגורט
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 1 ביצה
  • 1 יוגורט של דנונה Bio
  • 1 קוטג'
  • ¼ כוס חלב
  • ½ כוס שמן
  • ½ כפית מלח
  • 150 גרם גבינה בולגרית מפוררת
  • 150 גרם גבינת קשקבל מגורדת
  • 2 ½ כוסות קמח תופח

למילוי:

  • חופן גבינת קשקבל מגורדת/ צהובה
  • חופן טבעות זיתים
  • 1 בצל מטוגן
  • מלח ופלפל
  • שומשום לבן ושחור לעיטור
Advertisements

אופן ההכנה

  • מערבבים בקערה או במיקסר את כל חומרי הבלילה הרטובים, ואז מוסיפים את הקמח ומערבבים, אפשר להוסיף עוד רבע כוס קמח במקרה הצורך.
  • בעזרת ידיים רטובות, לשים מעט מן הבצק הרך בתבנית שקעים, שמים באמצע מן המילוי, ומכסים בעוד בצק.
  • מפזרים שומשום לבן ושחור ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד הזהבה.
  • מומלץ להגיש עם יוגורט בצד.
  • להכנת המילוי - מטגנים קוביות מבצל 1, ומערבבים יחד עם הגבינה והזיתים ומתבלים במלח ופלפל.
  • ניתן גם לקחת מן הבלילה כדור בעזרת ידיים רטובות ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אפשר גם בלי מילוי.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.