מחממים תנור מראש על 190 מעלות.
נתחיל עם הרוטב - נשים בסיר את הרסק, שום, תבלינים וחמאה, ונערבב על להבה בינונית עד שהחמאה נמסה, לאחר מכן נוסיף את המים הרותחים ונביא לרתיחה.
לבסוף נוסיף שמנת ונבשל תוך כדי ערבוב עד שהכל רותח ומבעבע ואז נכבה להבה.
להכנת המלית - נערבב את כל חומרי המלית ונעביר לשקית זילוף. נעשה בקצה חור בינוני ונזלף מלית לתוך הקנלוני, אפשר לוותר על השקית ובסבלנות למלא בעזרת כפית.
ממלאים משני הצדדים עד שהקנלוני מלא לחלוטין
מניחים בשכבה אחת בתבנית לא גדולה, ולצקת מעל הכל את הרוטב.
מפזרים עוד מוצרלה, ומכסים בנייר כסף ומכניסים לאפייה למשך 35 דקות. לאחר מכן מורידים את הנייר כסף ואז אופים לעוד 10-15 דקות עד שהגבינה מזהיבה.