מערבבים ביחד את הקמח עם השמרים, ואז מוסיפים את הסוכר ורבע כוס שמן, עם כוס וחצי מים פושרים, וללוש לכמה דקות.
לאחר מכן מוסיפים כף מלח ועוד כוס מים פושרים (אולי נצטרך עוד רבע כוס), וללוש לכמה דקות.
לבסוף שופכים מעל עוד רבע כוס שמן, ובתנועות עטיפה מחדירים לבצק. מכסים בניילון ומתפיחים להכפלת נפח.
לוקחים תבנית ושמים עליה נייר אפייה ומשמנים, מורידים נפח מהבצק עם ידיים משומנות, מוציאים רבע מהבצק ומניחים על הנייר ישר.
עם ידיים משומנות פותחים את הבצק לגודל הרצוי, ומשאירים מקום ללחמניות.
על שיש משומן מוציאים כדורי בצק בגודל פינג פונג, ומכדררים על השיש המשומן.
פותחים עם היד מעט את כדור הבצק, ושמים קוביית מוצרלה או גבינה חמד. אפשר גם לשים על קוביות הגבינה מעט שום כתוש ושמן זית.
מעגלים יפה ומניחים מסביב לפיצה במרווחים כי זה מאוד תופח.
מורחים על הלחמניות ביצה מהולה במים ומפזרים שומשום. שמים רוטב עגבניות ומסדרים את הפטריות יפה במעגל ומעל את הגבינה.
מכניסים לאפייה בתכנית טורבו בתנור שחומם על 180 מעלות עד להזהבה יפה.