Go Back
בצק ספידי ממולא

בצק ספידי ממולא בגבינות ב-10 דקות

מרקם פריך בעדינות עם מלית מפנקת
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

תבנית פיירקס מרובעת

המצרכים

לבצק:

  • 2 כוסות קמח
  • כוס שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כוס מים רותחים

למילוי:

  • 1 חבילה גבינת טוב טעם
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 1 גבינת חמד
  • 1 קוטג
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לבצק יחד, ואז מורידים את הבצק לשיש ומעגלים לכדור חלק. להקפיד לעבוד על שיש נקי בלי קמח ובלי שמן, כי זה לא נדבק.
  • מחלקים ל-2 כדורים שווים.
  • משמנים את התבנית בספריי שמן (בלי לשים נייר אפייה). מרדדים את הבצק לפני גודל התבנית ומהדקים.
  • ממלאים במלית שמערבבים כולה ביחד, ואז מרדדים את החצי השני ומניחים מעל המלית. להדק בקצוות.
  • חותכים לריבועים שווים אבל לא עד הסוף. מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
  • מכניסים לאפייה על 190 מעלות עד להזהבה מלאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.