Go Back
+ servings
רולדת קוקוס

רולדת קוקוס

מרקם קראנצ\'י בעדינות עם מלית מפנקת
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
כמות 48 עוגיות
באדיבות: מאיה פפיסמדוב

המצרכים

לבצק:

  • 2 מחמאה רכה (סה"כ 400 גרם)
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 4 כוסות קמח רגיל (לפי ספיגה)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 ½ כוסות מיץ תפוזים (סחוט טרי)
  • 2 חלמונים (מביצה L)

למלית:

  • 2 שקיות קוקוס טחון (סה"כ 200 גרם)
  • 1 ¼ כוסות אגוזי מלך (קצוצים דק)
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 חלבונים (מביצה L)

אופן ההכנה

  • ללוש את חומרי הבצק לבצק חלק ואחיד. ואז נחלק אותו ל-6 כדורים, ונכסה בניילון נצמד ונשהה במקרר כשעתיים לפחות.
  • נערבב היטב את חומרי המלית עם החלבונים,עד לקבלת מרקם לח.
  • נוציא את כדורי הבצק כרבע שעה לפני הרידוד. נרדד כל כדור לעלה מלבני דק, ונפזר באופן אחיד על פני כל העלה שישית מהמלית ואז נגלגל לרולדה (נתחיל לגלגל מהצלע הארוכה של מלבן הבצק ונהדק היטב כל פעם בזמן הגלגול).
  • בעזרת חותכן זיגזג נחתוך אלכסונית ויוצרים משולשים (כ-8 מכל רולדה,או בגודל שרוצים)
  • נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ונאפה בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות בערך, עד הזהבה.
  • לבזוק אבקת סוכר לפי הטעם.

הערות וטיפים

רולדת קוקוס
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.