ללוש את חומרי הבצק לבצק חלק ואחיד. ואז נחלק אותו ל-6 כדורים, ונכסה בניילון נצמד ונשהה במקרר כשעתיים לפחות.
נערבב היטב את חומרי המלית עם החלבונים,עד לקבלת מרקם לח.
נוציא את כדורי הבצק כרבע שעה לפני הרידוד. נרדד כל כדור לעלה מלבני דק, ונפזר באופן אחיד על פני כל העלה שישית מהמלית ואז נגלגל לרולדה (נתחיל לגלגל מהצלע הארוכה של מלבן הבצק ונהדק היטב כל פעם בזמן הגלגול).
בעזרת חותכן זיגזג נחתוך אלכסונית ויוצרים משולשים (כ-8 מכל רולדה,או בגודל שרוצים)
נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, ונאפה בחום של 170 מעלות למשך 15 דקות בערך, עד הזהבה.
לבזוק אבקת סוכר לפי הטעם.