להכנת הבצק - נכניס את השמרים והסוכר לחלב פושר , ונערבב ונחכה כ-10 דקות. לאחר מכן נוסיף את כל שאר המרכיבים (למעט חמאה), ונתחיל ללוש את הבצק בערך 10 דקות.
לאחר לישה של 10 דקות, מוסיפים את החמאה הרכה במנות קטנות, ונלוש עוד 7-10 דקות. הבצק צריך להיות רך, ודביק מעט.
נכניס לתפיחה של שעה עד שעה וחצי .
נוריד נפח לבצק ונותנים לו שוב תפיחה של 45 דקות. אחר-כך, נוריד את הבצק על שולחן עבודה ומחלקים ל-10 חלקים. מגלגלים כל חלק לכדור ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. שוב נשים לתפיחה קטנה כ-20 דקות.
בינתיים נכין את המלית - מערבבים את כל החומרים יחד.
בכדורי הבצק עושים שקע עם תחתית הכוס, הפוך בכל כדור שקיעה ונמלא אותה במילוי בעזרת שתי כפות. נמרח את הקצוות בחלמון מדולל מעט בחלב.
נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20 דקות או עד לקבלת צבע זהוב ויפה.