Go Back
לחמניות גבינה

לחמניות גבינה לשבועות

טעם עשיר ומטריף
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: פני דנינו

ציוד

כמות 17-18 יחידות

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס זיתים
  • 1 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • ½ גמבה
  • ½ כוס שמן
  • 1 ביצה (להכניס לבצק)
  • קצת מלח

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל החומרים שלנו ביחד לקבלת בצק, ואז קורצים עיגולים קטנים.
  • מסדרים את העיגולים שקרצנו בתבנית עם נייר אפייה, ונותנים לבצק תפיחה של חצי שעה.
  • אם הבצק יוצא עדיין דביק, אפשר להוסיף קצת קמח.
  • לאחר תפיחה, מורחים מעל ביצה ושומשום ומכניסים לאפייה רגילה על חום 175 מעלות, למשך 20 דקות בערך. לא לאפות יותר מדי כי הם מתייבשים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.