Go Back
רולדה

רולדה מהממת וקלה להכנה

טעם מענג וייחודי
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: יפה דודיאן

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • ¾ כוס קורנפלור
  • 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • ממרח לוטוס (או איזה ממרח אחר שרוצים)

אופן ההכנה

  • נקציף 4 ביצים שלמות עם ¾ כוס סוכר למשך 10 דקות בערך, עד לקבלת קרם תפוח. לאחר מכן מוסיפים תמצית וניל, ואז מכבים מיקסר ומוסיפים את הקורנפלור ומקפלים פנימה בלי לשבור את הקצף.
  • בתבנית של התנור שמים נייר אפייה ומשטחים ישר. נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 10 דקות בערך.
  • נוציא ונותנים לה להתקרר, בינתיים נקציף את ה-2 שמנת מתוקה עם החלב, ואינסטנט פודינג, לקרם יציב.
  • מורחים על העוגה ממרח לוטוס, או איזה ממרח אחר שאוהבים, ומעלים מורחים קצת מהקצפת.
  • מגלגלים לרולדה, ואז מורחים גם מלמעלה מהקצפת. משאירים קצת מהקצפת ושמים בשקית זילוף ומקשטים מעל.
  • ממיסים 2 כפות לוטוס במיקרוגל ומזלפים למעלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.