נקציף 4 ביצים שלמות עם ¾ כוס סוכר למשך 10 דקות בערך, עד לקבלת קרם תפוח. לאחר מכן מוסיפים תמצית וניל, ואז מכבים מיקסר ומוסיפים את הקורנפלור ומקפלים פנימה בלי לשבור את הקצף.
בתבנית של התנור שמים נייר אפייה ומשטחים ישר. נאפה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 10 דקות בערך.
נוציא ונותנים לה להתקרר, בינתיים נקציף את ה-2 שמנת מתוקה עם החלב, ואינסטנט פודינג, לקרם יציב.
מורחים על העוגה ממרח לוטוס, או איזה ממרח אחר שאוהבים, ומעלים מורחים קצת מהקצפת.
מגלגלים לרולדה, ואז מורחים גם מלמעלה מהקצפת. משאירים קצת מהקצפת ושמים בשקית זילוף ומקשטים מעל.
ממיסים 2 כפות לוטוס במיקרוגל ומזלפים למעלה.