בקערה ראשונה, שמים את הגבינות והשמנת ומערבבים, אז מוסיפים רבע כוס סוכר תוך ערבוב לא מהיר, ומוסיפים את החלמונים, סוכר וניל, פודינג, קורנפלור. מערבבים עד שלא יהיו גושים.
בקערה שנייה מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, וכשהביצים הופכים לקצף אז מוסיפים סוכר.
מעבירים רבע מהקצף לחלמונים, ומקפלים פנימה. ואז מעבירים עוד רבע מהקצף ושוב לקפל. לבסוף מעבירים את היתרה של הקצף ומקפלים.
מעבירים לסיר ג'חנון 24, ומכניסים לאפייה על רשת בתנור שחומם מראש שעה לפחות, עם מים בתחתית התנור. אופים חצי שעה על 200 מעלות, ואז מנמיכים ל-160 מעלות לעוד חצי שעה.