Go Back
עוגת גבינה

עוגת גבינה פשוטה וטעימה

מרקם רך ואוורירי עם טעם עשיר
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: אתי כראדי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
סיר ג'חנון 24
Advertisements

המצרכים

  • 7 ביצים L
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 ½ כוסות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4 כפות קורנפלור
  • 2 כפות גדושות פודינג וניל
  • גרידת לימון
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה ראשונה, שמים את הגבינות והשמנת ומערבבים, אז מוסיפים רבע כוס סוכר תוך ערבוב לא מהיר, ומוסיפים את החלמונים, סוכר וניל, פודינג, קורנפלור. מערבבים עד שלא יהיו גושים.
  • בקערה שנייה מקציפים את החלבונים עם קורט מלח, וכשהביצים הופכים לקצף אז מוסיפים סוכר.
  • מעבירים רבע מהקצף לחלמונים, ומקפלים פנימה. ואז מעבירים עוד רבע מהקצף ושוב לקפל. לבסוף מעבירים את היתרה של הקצף ומקפלים.
  • מעבירים לסיר ג'חנון 24, ומכניסים לאפייה על רשת בתנור שחומם מראש שעה לפחות, עם מים בתחתית התנור. אופים חצי שעה על 200 מעלות, ואז מנמיכים ל-160 מעלות לעוד חצי שעה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.