בקערה שוברים לקוביות את כל השוקולד חלב. בקערה נפרדת שוברים לקוביות את כל השוקולד לבן, ובקערה שלישית נפרדת שוברים לקוביות את כל השוקולד מריר.
מרתיחים 3 שמנת מתוקה על הגז, ושופכים שווה בשווה על כל בלילה. (כוס של שמנת מתוקה)
מחכים 5 דקות ואז מערבבים טוב שלא יהיו גושים.
מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות, או לילה שלם.
לאחר 4 שעות, לוקחים את הבלילה של השוקולד המריר, ומקציפים עם 2 שמנת מתוקה לכמה דקות, עד שרואים עננים.
לוקחים שקית זילוף, מכניסים את הבלילה, ומזלפים לתחתית הכוסות.
כעת לוקחים את הבלילה של השוקולד חלב, ומקציפים עם 2 שמנת מתוקה לכמה דקות, מכניסים לשקית זילוף, ומזלפים לתוך הכוסות.
לבסוף לוקחים את הבלילה של השוקולד הלבן, ומקציפים עם 2 שמנת מתוקה לכמה דקות, מכניסים לשקית זילוף, ומזלפים לכוסות.
משקטים בסוכריות, שוקולד מגורד, נוטלה, וכל מה שבא לכם.