Go Back
עוגת גבינה אוורירית וטעימה

עוגת גבינה אוורירית וטעימה

עוגה אוורירית וטעימה במרקם רך וחלומי עם טעם עשיר של גבינה איכותית ומדהימה
ציון 4.59 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: יפה דודיאן

ציוד

תבנית 26 / 24
כוס מדידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

  • 6 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
  • 5 כפות קורנפלור (גדושות)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 3 חבילות גבינה (750 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • גרידת לימון (מעט)
Advertisements

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים עם הסוכר על לקבלת קצף, ואז מוסיפים את שאר החומרים עם החלמונים ומערבבים טוב.
  • לוקחים קצת מהקצף ומערבבים עם הגבינות טוב טוב ואת שאר הקצף מוסיפים בקיפולים לאט.
  • משמנים את התבנית, שמים תבנית מים חמים למטה ושמים את העוגה על רשת מעל למים.
  • מכניסים לאפייה רגילה של רבע שעה על חום 190 מעלות, ואז עוד שעה בערך על 150 מעלות.
  • משאירים את העוגה בתנור לאחר כיבוי לפחות שעתיים.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.