נלוש את כל רכיבי הבצק עד לקבלת בצק חלק ונוח לעבודה. ולאחר מכן משהים אותו להתפחה עד הכפלת נפח, בערך שעה.
מניחים על תבנית נייר אפיה. יוצרים מאפים באיזה צורה שאוהבי. לצורה שבתמונה, מרדדים כדור קטן של בצק, עושים חריצים בחלקו העליון, מורחים מהמלית בחלקו התחתון, ומגלגלים ואז סוגרים. להסתכל על התמונות.
מניחים על התבנית להתפחה 25 דקות.
לפני שמכניסים לתנור מורחים חלמון ביצה, ואז מכניסים לאפייה רגילה על 180 מעלות עד להזהבה.
לאחר אפייה אפשר לשים סירופ סוכר.