Go Back
פאי אגוזים פריך וטעים

פאי אגוזים פריך וטעים

עם בצק חלומי ומרקם עדין
עדיין אין דירוגים
באדיבות: נטשה כרנאם

ציוד

תבנית 24 ס"מ

המצרכים

לבצק:

  • 120 גרם חמאה רכה
  • 80 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • קורט מלח
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 200 גרם קמח מנופה

למילוי:

  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 1 קופסת חלב מרוכז

אופן ההכנה

  • בקערת מיקסר נקציף חמאה רכה וסוכר עד לקבלת מרקם קרמי, ואז נוסיף את הביצה, ונקציף שוב.
  • נוסיף מלח, וניל, וקמח, ונערבב אבל לא הרבה זמן, רק עד שהבצק יתאסף לגוש.
  • נרדד את הבצק, על משטח מקומח, ומרפדים בתבנית, ואז מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים באופן אחיד ושופכים מעליהם חלב מרוכז.
  • נכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 30-35 דקות. לאחר אפייה יש לתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.