Go Back
+ servings
עוגיות תמרים

מתכון עוגיות תמרים פרווה לאירוח

מרקם פריך ועדין וטעם מפנק, את מתכון עוגיות תמרים פרווה הזה כדאי (מאוד) לשמור.
ציון 4.18 על ידי 35 דירוגים
כמות 5 רולדות
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 6 כוסות קמח
  • 1 חבילה מחמאה (300 גרם )
  • ¾ כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • ¾ כוס חלב / מיץ תפוזים
  • גרידת תפוז (מעט )
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)

למלית:

  • 12 כפות גדושות ממרח תמרים / שוקולד / מה שאוהבים (בכל רולדה מורחים 2 כפות)

אופן ההכנה

  • נאחד את כל החומרים של הבצק יחד ביד! לא הרבה זמן.
  • לאחר איחוד מכניסים למקרר חצי שעה, ואז מוציאים לעבודה.
  • נרדד לבצק דק, נמרח את המלית של התמרים או שוקולד שלנו (או מה שמתחשק).
  • נגלגל את הבצק לרולדה ונכניס לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שמוכן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.