במחבת שמים את השמן זית ושמן קנולה, ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה, ומדי פעם לערבב.
בינתיים מסדרים בתחתית התבנית את בורקסים או דפי מלוואח, ומכניסים לאפייה עד הזהבה.
לאחר שהבצל זהוב, מוסיפים את הפטריות החתוכות ששטפנו וסיננו, ומערבבים כ-2 דקות.
להכנת המלית - בקערה שמים את הקוטג' והגבינה לבנה, שמים חצי מהגבינה הצהובה למלית (משאירים את השאר להמשך), מפוררים את הגבינה הבולגרית, ומוסיפים את המלח, פלפל שחור, ושמן זית ומערבבים.
מוסיפים למלית את הפטריות עם בצל מטוגן, ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך, ואז מוסיפים את הביצים ומערבבים. לבסוף מוסיפים את הפירורי לחם ומערבבים לאיחוד.
לאחר שהתחתית מוכנה, מועכים קצת את הבורקסים ושופכים מעל את המלית. אם אין תחתית אפשר פשוט לשמן את התחתית ולהוסיף קצת פירורי לחם ומעל לשפוך את המלית. מעל למלית מפזרים את שאר הגבינה הצהובה שנשארה, פירורי פנקו לקריספיות, וקצת שמן זית מלמעלה.
מכניסים מיד לתנור עד שמוכן.