לבצק - ללוש את כל המצרכים ביחד, בהתחלה עם מזלג כי זה רותח, ואחרי 2 דקות ללוש ביד עד שהכל נאסף לכדור.
נוריד על השיש ונגלגל לצורת גליל, ואז לחתוך ל-18 כדורים קטנים.
נרדד על השיש לא צריך קמח ולא שמן כי הבצק נוח, ועושים את הצורה במכשיר מיוחד, או למי שאין, אפשר לרדד לעיגול, למלא, ואז לסגור לחצי עיגול ולעשות צורה בקצה עם מזלג.
מברישים בביצה מהולה במים ומפזרים שומשום, ומכניסים לאפייה רגילה ב-190 מעלות עד להזהבה.
למילוי - מערבבים את כל המצרכים יחד, וממלאים לאחר רידוד.
אפשר לעשות בכל מיני צורות שרוצים, ובמגוון גדלים שונים.