מחממים תנור מראש ל-175 מעלות.
להכנת הבסיס - ממיסים 2 שוקולד מריר וחלב במיקרו ומערבבים, ואז מקררים.
מוסיפים חלמונים אחד אחרי השני תוך כדי ערבוב תמידי במרית ושמים בצד. מקציפים במיקסר במהירות גבוהה חלבונים עד לקבלת קצף. מוסיפים סוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב ורך.
מעבירים שליש מהקצף לקערת השוקולד ונערבב בתנועת קיפול עדינה, ואז נוסיף את כל השוקולד לקצף.
נכניס לאפייה בתבנית קפיץ נשלפת בקוטר 24 למשך 20 דקות בערך, ואז מקררים.
לאחר שהעוגה התקררה, נעביר סכין בשוליים.
נכין את הקרם - מקציפים את השמנת, חלב, ופודינג לקצפת רכה, ונמלא את העוגה ואז נכניס למקרר.
בינתיים נכין את הציפוי - נמיס במיקרו את השוקולד, שמנת, ונס קפה ( אם רוצים), ואז מצפים את העוגה ומפוררים מקופלת.
נאחסן במקרר לפחות לילה.