נקלף את תפוחי האדמה (או שוטפים ומשאירים עם הקליפה) ונחתוך לפלחים.
נעביר לסיר, ונכסה במים ונבשל את פלחי תפוחי האדמה כ-5 דקות.
נסנן את הנוזלים ונצנן ואז נייבש מעט.
נערבב בקערה קורנפלור ופירורי לחם יחד,ואז מוסיפים את המיונז, רוטב צ'ילי, שמן, ותבלינים ונערבב.
בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, לצקת מעל פלחי תפוחי האדמה את תערובת המיונז והתבלינים, ואז נערבב ונמרח היטב. מפזרים מעל גם שומשום.
נכניס לאפייה בטורבו בתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 45 דקות בערך.
טיפ: בפסח אפשר להוסיף במקום פירורי הלחם המוזהבים פירורי מצה מוזהבים לשניצל.