Go Back
עוגת מיץ תפוזים

עוגת מיץ תפוזים אוורירית

עם מרקם ענני שמתמוסס בפה בטעם מושלם שאי אפשר לעמוד בפניו!
ציון 4.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: צליל וונדר

ציוד

תבנית חד פעמית מרובעת בינונית / עגולה 22-24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לעוגה:

  • 3 ביצים מופרדות
  • 1 ½ כוסות סוכר (300 גרם)
  • 300 גרם קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות)
  • ½ כוס שמן (120 מ"ל)
  • 1 כוס מיץ קלמנטינות / מיץ תפוזים

לסירופ:

  • ½ כוס מיץ קלמנטינות / מיץ תפוזים
  • ½ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ביחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב.
  • לאחר מכן, מוסיפים את החלבונים ומקציפים, ואז מוסיפים את שאר המצרכים בהדרגה.
  • מעבירים לתבנית, ומכניסים לאפייה רגילה על חום בינוני למשך 40-45 דקות בערך.
  • מכינים את הסירופ בעודה העוגה בתנור, ושופכים אותו לאחר אפייה על העוגה בעודה חמה.
  • אפשר להוסיף לעוגה קוקוס למי שאוהב, ואפשר גם לפזר מלמעלה זה מוסיף המון לנראות ולטעם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.