בקערה נתסיס את השמרים עם כוס המים למשך עשר דקות.
לאחר מכן נוסיף את הקמח, סוכר, ביצה, מלח, ונתחיל ללוש. נוסיף גם את המחמאה ונמשיך ללוש לבצק חלק ודביק.
נקמח קערה ונעביר את הבצק אליה ונשים להתפחה של חצי שעה. בזמן שהבצק בהתפחה נחמם את מצרכי המלית..
מי שרוצה 2 פסים יכול לחלק את הבצק ל 2 חלקים. מי שרוצה פס אחד צריך לרדד את כל הבצק.
נרדד את הבצק לעלה דק מאוד על משטח מקומח.
נמרח בצורה שווה את מלית הפרג ואז נגלגל לרול, צובטים את פס התפר ונניח בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. (ניתן לאפות בתבניות אינגליש קייק משומנות היטב).
נניח להתפחה אחרונה עד להכפלת הנפח.