Go Back
מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

מגולגלות תמרים רכות ומושלמות

עוגיות רכות ומושלמות עם פריכות עדינה במילוי תמרים ואגוזים ומלאה בטעם נפלא.
ציון 4.34 על ידי 21 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית

המצרכים

לבצק:

  • 4 כוסות קמח
  • ½ כוס שמן
  • 2 חבילות חמאה / 1 חבילה מחמאה (200 גרם )
  • ½ כוס מיץ תפוזים (מועדף טרי)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)

למילוי תמרים:

  • 1 חבילה ממרח תמרים (450 גרם)
  • קינמון (לפי הטעם)
  • אגוזי פקאן גרוסים גס (לא חובה)

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד עד לאיחוד.
  • מרדדים את הבצק עם משטח מקומח קלות לצורה של מלבן.
  • מורחים ממילוי התמרים ומפזרים מעל קינמון ואגוזים, ואז מגלגלים לרולדה.
  • מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, וחורצים פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
  • מכניסים לאפייה רגילה בחום של 180 מעלות עד להזהבה, 25 דקות בערך.
  • אחרי אפייה, לאחר שמפשיר, חותכים עד הסוף ושומרים בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.