בקערה שמים את הגבינה לבנה, גבינת שמנת, ושמנת חמוצה, ומערבבים, ואז שמים חצי כוס סוכר.
אחרי שהסוכר הופך קצת שקוף על הגבינות, נערבב ונכניס את החלמונים והחומרים היבשים (קמח, קורנפלור, ופודינג וניל)
נערבב ממש טוב את כל התערובת ידנית / מיקסר שלא יהיו גושים בכלל .
אחרי זאת, נכין את הסיר של הג'חנון (מכינים אותו לפני הקצפת החלבונים מכיון שברגע שהחלבונים מוקצפות יש להם זמן מסוים עד שהחלבון הופך לא יציב) - משמנים את הסיר עם מרגרינה רכה, שימון ממש ממש יסודי על כל התבנית והדפנות, ואז שמים נייר אפייה רק בתחתית הסיר ומשמנים גם אותו.
לוקחים נייר כסף בהיקף התבנית , 2 שכבות של נייר, שמים באמצע נייר סופג ומרטיבים אותו מעט במים. מקפלים את הנייר כסף לגובה הסיר ועוטפים את הסיר עם הנייר כסף .
לאחר מכן מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר (שמים אותו בהדרגה כל פעם כף), כשהקצף יציב אבל לא נוקשה ממש, מעבירים שליש מהתערובת לגבינות ומערבבים במהירות, לאחר מכן מעבירים את שאר החלבונים לגבינות ומקפלים בתנועות סיבוב.
מעבירים לסיר הג'חנון ונותנים כמה דפיקות על השיש שכל האוויר יצא החוצה.
לאפייה - מחממים תנור מראש ושמים תבנית מים בתחתית התנור.
מכניסים לאפייה של חום עליון תחתון – 200 מעלות , למשך 15-20 דקות, עד שנוצר מעל העוגה קרום כהה ולא שרוף
לאחר מכן פותחים את התנור (לא לפחד היא לא תיפול ברגע ששימנתם אותה ממש טוב!)
מורידים את המעלות ל-150 ואופים למשך שעה בדיוק.
לאחר מכן פותחים את דלת התנור ונותנים לה להתקרר בטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר .