נקציף את החלבונים, ואז נוסיף את הסוכר בהדרגה ונמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה מדי.
בקערה נפרדת, נערבב היטב את החלמונים, הגבינה, הקורנפלור, הקמח, 1/4 כוס סוכר, סוכר וניל, אינסטנט פודינג, וגרידת לימון יחד.
נוסיף בהדרגה את קצף הביצים לתערובת הגבינה (אפשר בשלוש פעמים) בתנועות קיפול.
נרפד את התבנית שלנו ברצועות נייר אפייה ליצירת דפנות גבוהות מהתבנית ונשמן היטב.
נניח תבנית עם מים חמים בתחתית התנור.
לצקת את הבלילה לתבנית ונאפה תחילה בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך רבע שעה.
לאחר רב שעה נוציא, נעביר סכין בדפנות ונמשיך באפייה בחום של 160 מעלות עוד כשעה.
בתום האפייה רצוי להשאיר את העוגה עוד כשעה בתנור מבלי לפתוח את הדלת.