להכנת העוגה - מקציפים את החלבונים עד שמקבלים קצף תופח.
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
נוריד את המהירות של המיקסר, ונוסיף בהדרגה את החלמונים, שמן, פירורי לחם, תמצית רום, קמח, ואבקת אפייה.
לאחר מכן משמנים היטב את התבנית, ושופכים את הבלילה.
מכניסים לאפייה רגילה על חום 165 מעלות. עד שמוכן.
לאחר שהעוגה מוכנה וסיימנו אפייה, מכניסים את העוגה לקירור טוב.
להכנת הסירופ - מערבבים את כל החומרים יחד היטב.
להכנת הקרם - מקציפים את כל החומרים לקצף קשה.
להרכבת העוגה - נחצה את העוגה לחצי, ונרטיב טוב. לאחר מכן מורחים שכבה טובה של קרם ונניח את החצי שחתכנו מעל לקרם.
מרטיבים שוב את העוגה מעל, מורחים קרם, ומפזרים קישוטים כמו דובדבנים וסוכריות.