Go Back
חיתוכיות שוקולד

חיתוכיות שוקולד פרווה ב-5 דקות

עסיסיות ומפוצצות בשוקולד מושחת
ציון 5 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

ציוד

כוס מדידה (240 מ"ל)

המצרכים

  • 75 גרם מחמאה
  • ¼ כוס סוכר לבן
  • ½ כוס סוכר דמררה (בהיר)
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 1 חלמון
  • ¼ כפית מלח
  • 2 כפות קורנפלור
  • ½ כוס קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • 4 כפות קקאו איכותי (!)
  • ½ כוס ח"פ קרה שמן
  • 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
  • חופן אגוזים (מה שאוהבים- לא חובה.)

אופן ההכנה

  • במיקרוגל נחמם את הסוכרים עם החמאה למשך דקה.
  • לאחר מכן מוסיפים את הביצים עם החלמון וטורפים היטב. מוסיפים שמן, מלח, וקקאו, וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • נוסיף קמח ואבקת סודה, ונקפל פנימה. ואז נוסיף שוקולד קצוץ ונקפל פנימה.
  • מפזרים מעל אגוזים ומה שאוהבים לקישוט.
  • מכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות בערך. זמני האפייה משתנים מתנור לתנור אז צריך להיזהר מאפיית יתר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.