נקציף לקצף יציב: 2 שמנת מתוקה להקצפה, 1 אינסטנט פודינג וניל, רבע כוס סוכר.
לאחר ההקצפה נוסיף לתערובת המוקצפת: 150 גרם שוקולד לבן מומס בטמפרטורת החדר, 2 גבינה לבנה. ונקציף 2 דקות לאיחוד התערובות.
מהתערובת נכין קסטות עם ביסקוויטים ונקפיא להתייצבות. (רצוי ביסקוויטים קסטה שחורים).
נשאיר כוס מהתערובת למריחה על הביסקוויטים בתחתית התבנית.
נרפד בנייר אפייה את דפנות התבנית.
נטבול ביסקוויטים בחלב קר ונניח בתחתית התבנית.
מעל הביסקוויטים נמרח את התערובת הלבנה שהשארנו.
לאחר מכן נניח בעמידה את הקסטות צמוד לדפנות התבנית.
נכסה את התבנית עם נייר כסף ונכניס להקפאה.
לתערובת השוקולד: נקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט בטעם שוקולד לקצף יציב.
נוסיף לתערובת שוקולד מומס, 500 גרם גבינה.
נוסיף לתערובת 2 כוס פירורי ביסקוויטים שחורים ונערבב לאיחוד.
את תערובת השוקולד נשים במרכז העוגה.
נכסה עם נייר כסף ונקפיא כ-8 שעות.
במידה ונשארה לכם תערובות אפשר להכין קסטות.