Go Back
עוגת אוראו ב-4 מרכיבים

עוגת אוראו ב-4 מרכיבים

מכינים עוגה מדהימה זו בעיניים חצי עצומות כל פעם שמתחשק תענוג שוקולד לשבת.
ציון 4.80 על ידי 5 דירוגים
באדיבות: שחר חן

ציוד

תבנית קוטר 18
כוס מידה אוניברסלית

המצרכים

  • 24 עוגיות אוראו (6 חבילות של 4 עוגיות)
  • 1 כוס חלב (250 מ"ל)
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • 4 כפות ממרח שוקולד מילקה / כל שוקולד אחר (לא חובה, לציפוי העוגה)

אופן ההכנה

  • לפני שמתחילים, מחממים תנור ל-165 מעלות.

להכנת העוגה:

  • טוחנים את העוגיות אוראו למרקם פירורי, ואז מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את האבקת אפייה, וממשיכים לערבב היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
  • מעבירים את כל התערובת לתבנית שמרופדת בנייר אפייה, ומשומנת עם תרסיס שמן זית או חמאה.
  • מכניסים לאמצע התנור שחומם מראש על 165 מעלות למשך 32-35 דקות. לאחר אפייה מוציאים ומצננים.

להכנת ציפוי (לא חובה):

  • מעבירים את הממרח שוקולד לקערה, וממיסים למשך 30 שניות בערך במיקרוגל.
  • לאחר מכן שופכים את הכל על העוגה ומכניסים למקרר למשך 30 דקות בערך. מוציאים וחותכים.

הערות וטיפים

ניתן לשמור את העוגה במקרר מספר ימים (רצוי לכסות בניילון נצמד) או להקפיא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.