כדי לעשות בצורת מפתח כמו בתמונה - מתבנית עגולה ואחת אינגליש קייק אפשר לגזור בקצוות ולהדק (תמונה). אפשר גם לעשות צורת מפתח בלי תבנית.
בקערה ללוש את הקמח עם שמרים יבשים, מלח, סוכר, שמן, ומתחילים עם 4 כוסות מים חמימים עד שמתקבל בצק חלק ונעים. אם הבצק יבש, מוסיפים עוד קצת מים בהדרגה.
לקראת סוף הלישה, עושים כדור גדול וחלק ומתפיחים למשך שעה.
מקמחים משטח ומעבדים את הבצק עליו, ואז מחלקים לכדורים ועושים צורות (לצורת מפתח, עושים שני צמות ומחברים), ומתפיחים שוב למשך חצי שעה.
מורחים ביצה, שומשום, ומכניסים לתנור חם על 160 מעלות עד להזהבה יפה.