מחממים תנור ל-170 מעלות טורבו, משמנים תבנית אפיה עגולה 26, כולל הדפנות.
מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר, עד שמקבלים קצף בהיר ותפוח.
מוסיפים את מיץ וגרידת הלימון, ואז את החלב, שמן, וגבינה .
בקערה נוספת, מנפים את הקמח, קורנפלור, ואבקת אפיה ביחד ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח לבלילת הגבינה תוך בחישה עד שמקבלים בלילה חלקה.
מעבירים הבלילה לתבנית משומנת ואופים למשך 40 דקות עד הזהבה.
לאחר קירור העוגה, אפשר לזרות עליה אבקת סוכר או לצפות בקרם שוקולד.