להכנת התחתית (אם רוצים) - לשים את כל המרכיבים לתחתית יחד, ואז מרפדים על התבנית ומכניסים לאפייה במשך עשר דקות בערך על חום 180 מעלות. לאחר מכן מצננים.
להכנת מלית הגבינה - מפרידים ביצים, נערבב קודם היטב את החלמונים עם הגבינות, השמנת החמוצה והסוכר וניל. את הקורנפלור והפודינג נרצה להוסיף בסוף בהדרגה. ולערבב את הכל עם מטרפה עד שנקבל תערובת חלקה.
בקערה נפרדת נקציף את החלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד שמקבלים קצף חלק ומבריק
נערבב כף גדושה של קצף לתוך תערובת הגבינה וכך נוסיף בהדרגה את שאר הקצף עד שנקבל תערובת אחידה. לא לערבב יותר מדי, ממש בעדינות.
נרפד בתבנית 26 נייר אפיה מקופל להגבהה בדפנות התבנית, נשמן ונשפוך לתוכה את העוגה. במידה ואפינו תחתית בצק, אז כמובן שופכים מעל לתחתית שאפינו.
בתחתית התנור נניח תבנית מים ונחמם את התנור לחום של 180 מעלות
נאפה למשך 20 דקות, ואז ננמיך את החום ל-150 מעלות ונאפה למשך שעה נוספת, עד הזהבה ושהעוגה קפיצית ורוטטת למגע.
להשאיר בתנור עד שהעוגה מתקררת ויורדת לגובה אחרי האפיה בהדרגה, אפשר לפתוח את הדלת של התנור ממש מעט, יש צניחה של העוגה אבל רק כזו קלה.
החום מאוד תלוי בתנור שיש לכם אז פעם ראשונה כדי לנסות את העוגה ולכתוב את זמן האפיה שלקח לפעם הבאה.