Go Back
עוגת ביסקוויטים מתכון

עוגת ביסקוויטים של פעם פשוטה

עוגה קלאסית של סבתות שמנגנת זיכרונות ונוסטלגיה בכל ביס קטנטן ומפנק.
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
באדיבות: רותם אילן גור

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
תבנית מלבנית בינונית
מיקסר

המצרכים

  • 2 חבילות ביסקוויט פתי בר (500 גרם)
  • 1 כוס חלב עם נס קפה (לטבילה)
  • 3 חבילות שמנת מתוקה (750 מ"ל)
  • 2 כוסות חלב (להקצפה)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד (80 גרם)
  • 1 חפיסת שוקולד מריר (100 גרם)

אופן ההכנה

  • טובלים את הפתי בר בחלב עם נס קפה ומסדרים בתבנית.
  • לאחר מכן מקציפים חבילה אחת של שמנת מתוקה עם כוס חלב, כף סוכר, וחבילת פודינג וניל.
  • משטחים קצפת מעל לשכבת הביסקוויטים.
  • לאחר מכן מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים, ואז משטחים שוב מהקצפת.
  • מכינים באותה דרך אלא שהפעם מקציפים עם הפודינג שוקולד.
  • מסדרים עוד שכבה של ביסקוויטים טבולים.
  • ממיסים שמנת מתוקה עם חבילת שוקולד מריר עם הגז ושופכים מעל.

הערות וטיפים

מומלץ לשים כמה שעות במקרר ואז זה נחתך מעולה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.