במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח עם הסוכר, שמרים יבשים, שמן זית, שמן קנולה, ומים חמימים ששופכים בהדרגה ולפי הצורך.
מערבלים 10 דקות ולקראת הסוף מוסיפים 2 כפיות מלח. לאחר מכן מכסים ומתפיחים כשעה.
עם ידיים מעט משומנות מוציאים אוויר מהבצק, מחלקים אותו לשני חלקים ומכינים את הצורה של הלחם
להניח בתבנית לחם/ בתבנית אינגליש קייק מעט משומנת/ להכין כדור מעט שטוח ולהניח בתבנית התנור על נייר אפיה.
מכסים בבד דק ומתפיחים עוד כשעה.
מברישים בביצה טרופה ואז מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 30 דקות ל-180 מעלות ואופים כחצי שעה.
מוציאים את הלחמים המוכנים ומניחים על מגבת ומעל מכסים במגבת לחה.
ממתינים שיתקרר ורק אז פורסים.