Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
ריבת צימוקים ופירות יבשים
ריבה ביתית בהכנה קלה עם טעם עשיר ומאוזן
ציון
3.25
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
הילה ליברטי
המצרכים
▢
2
כוסות צימוקים
▢
5-4
שזיפים ללא גרעין
▢
3-4
משמשים
▢
1
שקית סוכר וניל
▢
1
כפית תמצית וניל
▢
¼
רבע כפית קינמון
▢
750
גרם סוכר
(בערך)
▢
1 ½
כוסות מים
אופן ההכנה
משרים במים את כל הפירות למשך לפחות שעה אחת.
לאחר שמסיימים את ההשרייה, מעבירים לאש ומוסיפים את כל שאר המרכיבים.
מערבבים על האש היטב את כל החומרים יחד, ושמים לב תוך כדי אם יש מספיק מים וסוכר.
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים עד שהרוטב הופך לסמיך.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.