Go Back
עוגת אגוזים וקוקוס

עוגת אגוזים וקוקוס פרווה לפסח

מרקם חלומי עם שילוב טעמים ממכר
עדיין אין דירוגים
באדיבות: הילה סמוכה רשתי

המצרכים

  • 1 ½ כוסות קמח תופח לעוגה כשר לפסח (ניתן להמיר ב- ¾ כוס קמח מצה + ¾ כוס קמח תפוחי אדמה + שקית א. אפייה)
  • 1 כוס אגוזים טחונים גס
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
  • ½ כוס קוקוס
  • 1 כוס מיץ תפוזים או שמנת צמחית
  • ¾ כוס שמן
  • 5 ביצים
  • ¾ כוס סוכר

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים ונקציף את החלבונים עם הסוכר למשך 4 דקות, עד שמקבלים קצף אוורירי.
  • לאחר מכן, בקערה נפרדת נערבב את החלמונים עם השמן ושמנת.
  • נוסיף לקערת החלמונים קמח ונערבב.
  • נוסיף לקערת החלמונים גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.
  • נקפל את קצף החלבונים לתוך תערובת העוגה בעדינות.
  • לצקת את בלילת העוגה לתבנית משומנת ונכניס לאפייה רגילה בתנור מחומם על 160 מעלות למשך 30-40 דקות.
  • העוגה מוכנה כאשר שיפוד או קיסם יוצאים יבשים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.