מקציפים את החלבונים עם קורט מלח וכוס וחצי סוכר עד לקבלת קצף תפוח.
לאחר מכן מוסיפים את החלמונים ואז הסוכר וניל. מנמיכים את המיקסר ואז מוסיפים בזרם דק את השמן, ולאחריו מוסיפים את כוס הנס קפה הקרה בזרם דק.
מוסיפים את הקוקוס ואז האגוזים ושוקולד גרוס, ובסוף את אבקת האפייה, קמח תפוחי אדמה, וקמח. מערבבים לאחידות.
לצקת את הבלילה לתבנית ולהכניס לאפייה רגילה בתנור מחומם על 165 מעלות למשך 40 דקות.
איך שהעוגה יוצאת מהתנור שופכים עליה עם כפית (לפזר על העוגה בעדינות) חצי כוס נס קפה ללא חלב חם.
לאחר מכן משאירים את העוגה להתקרר מעט.
לאחר התקררות, מקציפים את השמנת מתוקה, אבקת סוכר, אינסטנט פודינג, וחלב, ואז מצפים את העוגה. מפזרים מעל גם אגוזים גרוסים ושוקולד.