Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת קרמבו כשרה לפסח
קבלו מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח המתקבלת במרקם רך וחלומי.
ציון
5
על ידי
3
דירוגים
באדיבות:
סיגלית ימין
ציוד
תבנית עגולה מס 24
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
לטורט:
▢
2
חפיסות
שוקולד מריר
(200 גרם )
▢
½
מיכל
שמנת מתוקה
(125 מ"ל)
▢
6
ביצים
(בטמפרטורת החדר)
▢
½
כוס
סוכר
לקרם:
▢
2
מיכלי
שמנת מתוקה
(500 מ"ל / לפרווה להחליף לצמחית)
▢
¼
כוס
סוכר
▢
1
חבילה
אינסטנט פודינג וניל
(80 גרם)
▢
2
גביעי
שמנת חמוצה
(לפרווה לא לשים)
▢
1
כוס
קוקוס
לציפוי:
▢
½
מיכל
שמנת מתוקה
(125 מ"ל)
▢
½1
שוקולד מריר / חלב
(150 גרם )
▢
1
כפית
נס קפה
(לא חובה)
אופן ההכנה
להכנת העוגה:
נכניס לקערה שוקולד מריר עם חצי שמנת מתוקה ונמיס במיקרוגל.
נניח בצד לצינון במיקסר נקציף שש ביצים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב, תופח, ואוורירי. בערך 10 דקות.
נוסיף את תערובת השוקולד ואז נניח את כל התערובת בתבנית עגולה מס 24 משומנת.
נכניס לאפייה על חום 180 מעלות למשך 30-35 דקות עד שהעוגה תפוחה, רכה, ומעט רוטטת. היא מתייצבת בקירור.
להכנת הקרם:
נקציף שני שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר, אינסטנט פודינג וניל, שמנת חמוצה, כוס קוקוס עד שמקבלים קרם יציב.
נשטח את הקרם על העוגה הקרה בתבנית ונעביר למקפיא להתייצבות של לפחות 4 שעות.
להכנת הציפוי:
נשים בקערה חצי מיכל שמנת מתוקה, שוקולד מריר או חלב, נס קפה, ונמיס במיקרוגל.
נערבב, נצנן, ואז נמזוג את הציפוי על העוגה הקרה ונחזיר למקפיא.
כעבור כמה שעות נעביר סכין מסביב לעוגה כדי לשחרר את העוגה, מפשירים במקרר לכמה שעות, פורסים ומגישים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.