Go Back
עוגת קוקוס

עוגת קוקוס עם קרם (פסח)

רכות נפלאה עם עסיסיות ממכרת
עדיין אין דירוגים
באדיבות: אילנה גואברה

ציוד

תבנית 26 משומנת

המצרכים

לתחתית:

  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ½ כוסות קוקוס
  • 50 גרם אגוזים קצוצים
  • 50 גרם שוקולד קצוץ

לקרם:

  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד

לגנאש שוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 125 גרם שמנת מתוקה
  • שוקולד לבן קצוץ או קוקוס גס (לקישוט)

אופן ההכנה

  • נפריד את הביצים, ונקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר וניל לקצף יציב.
  • לאחר מכן ננמיך את מהירות המיקסר ונוסיף חלמונים, מקציפים עד לאיחוד.
  • נכבה את המיקסר ונוסיף את הקוקוס, אגוזים, ושוקולד ונערבב בתנועות עטיפה עד לאיחוד. נעביר לתבנית 26 משומנת ונאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות כחצי שעה.
  • נצננן את התחתית.
  • נקציף את הקרם ונמרח על העוגה.
  • נמיס את השמנת ושוקולד לגנאש ונערבב. נצנן ונשפוך בכף בעדינות מעל הקרם ונקשט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.